Smaczna Zupa Mięsno-Ziemniaczana

Smaczna Zupa Mięsno-Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smacznego mięsa i zupy ziemniaczanej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 350 kalorii, 29g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków, czosnek, steki z polędwicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tasty Tip Tuesday-Spice it up! Chipotle Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, Smaczne Ciasto Mięsne, oraz Zupa mięsno-ziemniaczana.

Instrukcje

1
Roztopić masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż piana zniknie, wymieszać stek, cebulę i czosnek i gotować i mieszać, aż mięso i cebula są rumiane około 10-15 protokół.Następnie wymieszaj mąkę, tymianek, sól i pieprz, posyp mąkę rumianym mięsem i wymieszaj do coat.In duży garnek dodać bulion warzywny, kostki oxo, sos Worcestershire, pomidory pokrojone w kostkę, pokrojona w kostkę czerwona papryka i mieszanka mięsa; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego niskiego, przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 45 minut do godziny.Następnie dodać ziemniaki, marchew, seler, grzyby i Poblano chile i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i zupa zgęstnieje.Jeśli okaże się, że zupa jest zbyt gęsta, dodaj więcej bulionu warzywnego, trochę na raz.Tuż przed podaniem zmiksować świeżą posiekaną bazylię do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn