Smażony Sum Z Kremowym Sosem Tajskim

Smażony Sum Z Kremowym Sosem Tajskim
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony Sum z kremowym sosem tajskim może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 20,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3053 kalorii, 165g białka, oraz 211g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Jeśli masz sok z limonki, mąki kukurydzianej, imbiru i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażony Sum z kremowym sosem tajskim, Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun, oraz Smażony Sum Po ' Boy z sosem Selerowym Remoulade.

Instrukcje

1
Połącz przyprawy, sól, mąkę kukurydzianą, mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Płaszcz sum z mieszanką
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
3
Odstawić podczas robienia sosu
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
W rondlu ciepła 2 łyżeczki oleju dodać i podsmażyć cebulę, imbir, czosnek i trawa cytrynowa do miękkości
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
Dodać czerwoną pastę curry i gotować dodać brązowy cukier, sos rybny, mleko kokosowe, bazylia i sok z limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta CurryCzerwona Pasta Curry
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Mieszaj mieszaninę
7
Umieść 1 szklankę mieszanki sosu w blenderze z mieszaniem nerkowców (ostrożnie na gorąco) dobrze dodać z powrotem do garnka
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Gotować na średnim ogniu, aż gruby o 5 protokół
9
Podgrzać 2 łyżki oleju wytrząsając nadmiar panierki
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
10
Dodać suma i smażyć na złoty kolor, około 3-4 minut z każdej strony w zależności od wielkości
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
11
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
12
Ryba solona
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
13
Podawać z białym ryżem
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
14
Umieszczenie ryby na ryżu i polewanie sosem kokosowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn