Smażony pomidor, cebula i pieczarkowy Ragout

Smażony pomidor, cebula i pieczarkowy Ragout
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Smażony pomidor, cebula, i Ragout grzyby może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bazylii, grzybów, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i Ragoutem z grzybów, Jedz za osiem dolców: naleśniki kukurydziane, Ragout grzybowy, jajko sadzone, oraz Ragout z grzybami, pomidorami i bazylią na angielskich Muffinkach.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę przez około 5 protokół, aż półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomidory i grzyby, i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez około 20 minut, aż pomidory i grzyby są gotowane, a sos jest zmniejszony i zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
SOSSOS
3
Posypać bazylią, solą i pieprzem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BazyliaBazylia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn