Smażone Paluszki Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych paluszków serowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pietruszkę, opcjonalnie: sos marinara, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone Paluszki Serowe, Smażone Sznurkowe Paluszki Serowe, oraz Smażone Paluszki Z Serem Mozzarella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser pokroić w poprzek na 3/4-calowe plastry.
Ułóż plastry płasko i pokrój na pół wzdłuż.
Mąkę połączyć z czerwoną papryką, dobrze wymieszać.
Połączyć bułkę tartą i pietruszkę w innej misce; dobrze wymieszać. Paluszki serowe zanurzyć w ubitych jajkach. Pogłębiać w mieszaninie mąki. Ponownie zanurz ser w jajku; pogłębiaj w mieszaninie okruchów chleba, mocno naciskając, aby okruchy przylegały.
Ułożyć paluszki serowe na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia i zamrozić co najmniej 30 minut.
Paluszki serowe smażyć na oleju o głębokości 375 stopni, aż staną się złote.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać natychmiast z sosem marinara, w razie potrzeby.