Krążki Cebulowe W Stylu Diner
Krążki cebulowe w stylu Diner to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga sody oczyszczonej, pieprzu, czosnku w proszku i sody klubowej. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli i grzybów z Panko-Style Smażone krążki cebuli, oraz Chili Style Sweet Potato Black Bean Burgers W / pieczone Cheddar piwo krążki cebuli + jajka sadzone.
Instrukcje
Przypiąć termometr cukierków na boku holenderskiego piekarnika 4-quart; dodać olej do patelni.
Podczas gdy olej nagrzewa się, ważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połącz mąki, chili w proszku i sody oczyszczonej w średniej misce. Stopniowo dodawać sodę klubową, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Dip krążki cebuli, 1 na raz, w cieście, powłoki całkowicie.
Dodaj do gorącego oleju. (Nie tłocz pan.) Smażyć 1 minutę z każdej strony lub do złotego koloru, utrzymując temperaturę oleju na poziomie 37
Odcedzić krążki cebuli na papierowej patelni z galaretką.
Umieść patelnię w piekarniku i ogrzać w temperaturze 200, aż będzie gotowa do podania.
Połącz sól, czosnek w proszku i czarny pieprz.
Krążki cebuli posypać równomiernie mieszaniną soli tuż przed podaniem.
Podawać z ketchupem, w razie potrzeby.