Smażone Jalapeños

Smażone Jalapeños
Smażone Jalapeños to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone Jalapenos, Smażone Marynowane Jalapenos, oraz Poważne Upały: Okra-Smażone Jalapenos.

Instrukcje

1
W każdym pieprzu Wytnij małą szczelinę i ostrożnie usuń nasiona. Paprykę opłukać zimną wodą; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Ser pokroić na 18 kawałków; włożyć 1 sztukę do każdej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Połączyć mąkę kukurydzianą i kolejne 3 składniki w małej misce; dodać 1 łyżkę oleju i piwa, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Odstawić 10 do 15 minut.
5
Wlać olej na głębokość 3 cali do patelni lub frytkownicy; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Papryki pogłębiać w 1/2 szklanki mąki; następnie zanurzyć w cieście. Smażyć 3 do 4 minut lub do złotego koloru, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn