Smażona fasola szparagowa z soją, szalotką, imbirem, czosnkiem i Chile

Smażona fasola szparagowa z soją, szalotką, imbirem, czosnkiem i Chile
Smażona fasola szparagowa z soją, szalotką, imbirem, czosnkiem i Chile wymaga około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 77 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, szalotkę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z chrupiącą szalotką, Chile i miętą, Kasza kukurydziana Polenta z wolno smażoną zieloną fasolką, Cremini i szalotką, oraz Smażona fasolka szparagowa i brukselka z Chile i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotuj dekorację scallion: drobno pokroić szalotki pod kątem i wrzucić je do dużej miski z lodem i wodą-to sprawi, że nici scallion zwijają się ładnie, aby wyglądały jak wstążki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Fasolkę przemyć pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odciąć końce korzenia i wyrzucić. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać fasolę i blanszować, aż jasnozielony, o 2 protokół. Wstrząs w lodowatej wodzie, a następnie spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Podgrzać duży wok na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać olej arachidowy, następnie dodać szalotki, czosnek, imbir i chile. Wymieszać mieszaninę wokół tak smażymy w oleju i dostaje pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cienki-Cienki-
8
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić kilka razy do płaszcza wszystko równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
9
Saute przez kilka minut, więc fasola dostać trochę karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
10
Dodaj sos sojowy i gotować przez 1 do 2 Więcej minut; fasola powinna być nadal ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
11
Przełożyć na duży talerz i udekorować odsączonymi scallion loki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn