Slow-Cooker wołowina Stroganoff (Gotowanie dla 2)

Slow-Cooker wołowina Stroganoff (Gotowanie dla 2)
Przepis Slow-Cooker wołowina Stroganoff (Gotowanie dla 2) może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 8 godzin i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 569 kalorii, 46g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka śmietany, skondensowana złota zupa grzybowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), 365 dni Slow Cooking: dla Slow Cooker No Fail Barbecue Beef, oraz 365 dni wolnego gotowania: dla łatwego powolnego gotowania koreańskiej wołowiny.

Instrukcje

1
W 2 1/2 - do 3 1/2-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę, cebulę, zupę, grzyby i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina jest bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Śmietanę wymieszać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WołowinaWołowina
4
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn