Slow Cooker wołowina i grzyby

Slow Cooker wołowina i grzyby
Need a dairy free main course? Slow Cooker wołowina i grzyby może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz wodę, zupa cebulowa mix, ryż, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), Wolnoopalacz gulasz wołowy z pieczarkami, oraz Gulasz wołowy z pieczarkami Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mięso gulasz, zupa grzybowa, grzyby z ich płynem i zupa cebulowa wymieszać w garnku wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
GrzybyGrzyby
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
W razie potrzeby wlać czerwone wino. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
PieprzPieprz
3
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin, lub na wysokim przez 4 do 6 godzin.
4
W ciągu ostatnich pół godziny czasu gotowania, doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn