Slow Cooker Texas Wędzony Mostek Wołowy

Slow Cooker Texas wędzony mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 406 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wiele osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 196 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz płynny aromat dymu, mielony kminek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest super. Spróbuj Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, Slow Cooker Pikantny mostek z Teksańskim kawiorem, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać paprykę, pieprz, sól, brązowy cukier, chili w proszku i kminek razem w misce; równomiernie pocierać powierzchnię mostku. Umieść mostek w dużej, zamykanej plastikowej torbie; przechowywać w lodówce 30 minut na noc.
Wymieszaj sos barbeque, woda, sos Worcestershire i płynny dym razem na dnie powolnej kuchenki.
Ułożyć mostek do mieszanki sosu. Ułóż cebulę na mostku.
Gotować na niskim poziomie, aż mostek jest bardzo delikatny, 6 do 7 godzin. Reszta mostek 10 minut przed krojenia lub rozdrobnienia; podawać z sosem z wolnej kuchenki.