Slow-Cooker Texas Chuck Wagon Chili

Slow-Cooker Texas Chuck Wagon Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 455 kalorii, 50g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 5 minut. Mieszanka do 4 chili ancho, cebula, papryka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Spróbuj Slow-Cooker Texas Chuck Wagon Chili, Chuck Wagon Chili, oraz Nagrodzony Chuck Wagon Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju 5 do 6 minut, często mieszając, aż zmięknie.
Wymieszać z wołowiną, czosnkiem, solą i pieprzem. Gotować około 13 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie lekko rumiana; odcedzić.
Umieścić mieszaninę wołowiny w 6-quart powolnej kuchence. Wymieszać chili, kminek i bulion.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Wymieszać z papryką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 10 do 12 minut lub do papryki są gorące.