Slow-Cooker Southwest Chicken Nachos
Slow-Cooker Southwest Chicken Nachos jest bezglutenowe przepis z 21 porcjami. Ta przystawka ma 247 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz łagodny meksykański pasteryzowany ser, chipsy tortilla, dip kremowy southwest ranch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Southwest Chicken Nachos, Slow Cooker Southwest Chicken Chili, oraz Slow-Cooker Pikantne Nachos Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ser, salsę, fasolę i kurczaka w 3 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 godzin, mieszając w połowie gotowania, aż ser topi się i mieszanina jest gorąca.
Wymieszać z dipem ze śmietaną i papryką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 30 minut lub aż mieszanina jest gorąca.
Podawać na chipsach tortilla. Topping utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszaj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."