Slow-Cooker Southwest Chicken Nachos jest bezglutenowe przepis z 21 porcjami. Ta przystawka ma 247 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz łagodny meksykański pasteryzowany ser, chipsy tortilla, dip kremowy southwest ranch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Southwest Chicken Nachos, Slow Cooker Southwest Chicken Chili, oraz Slow-Cooker Pikantne Nachos Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ser, salsę, fasolę i kurczaka w 3 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 godzin, mieszając w połowie gotowania, aż ser topi się i mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Wymieszać z dipem ze śmietaną i papryką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 30 minut lub aż mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Podawać na chipsach tortilla. Topping utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.