Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mostek z peklowaną wołowiną, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Wołowina peklowana z kapustą, oraz Wołowina peklowana z kapustą.
Instrukcje
Włożyć marchewkę, ziemniaki i cebulę na dno wolnej kuchenki, zalać wodą i ułożyć mostek na warzywach.
Posypać przyprawy z opakowania, przykryć i ustawić kuchenkę na wysokiej.
Gotować mostek przez około 8 godzin. Godzinę przed podaniem mieszamy kapustę i gotujemy jeszcze przez 1 godzinę.