Slow Cooker Mongolska Wołowina

Slow Cooker Mongolska Wołowina
Slow Cooker mongolska wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 418 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przepis ten zachwycił 5584 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Mongolska Wołowina, {Slow Cooker} Wołowina Mongolska, oraz Mongolska wołowina ze Slow Cookera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stek z flanki i skrobię kukurydzianą w zamykanej plastikowej torbie. Wstrząsnąć workiem, aby równomiernie pokryć stek z boku skrobią kukurydzianą. Pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać stek, aż równomiernie rumiane, 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Umieść cebulę, czosnek, stek z boku, zieloną cebulę, sos sojowy, wodę, brązowy cukier, imbir i sos hoisin w powolnej kuchence. Gotować na niskim ustawieniu przez około 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn