Slow Cooker Mongolska Wołowina

Slow Cooker Mongolska Wołowina
Slow Cooker mongolska wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 418 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przepis ten zachwycił 5584 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Mongolska Wołowina, {Slow Cooker} Wołowina Mongolska, oraz Mongolska wołowina ze Slow Cookera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stek z flanki i skrobię kukurydzianą w zamykanej plastikowej torbie. Wstrząsnąć workiem, aby równomiernie pokryć stek z boku skrobią kukurydzianą. Pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać stek, aż równomiernie rumiane, 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść cebulę, czosnek, stek z boku, zieloną cebulę, sos sojowy, wodę, brązowy cukier, imbir i sos hoisin w powolnej kuchence. Gotować na niskim ustawieniu przez około 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
RamięRamię
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn