Slow Cooker kiełbasa i Squash lasagne

Slow Cooker kiełbasa i Squash lasagne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka kiełbasa i Squash Lasagnan spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser fontina, makaron lasagne, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna, Slow Cooker serowa lasagne z kiełbasą i wołowiną, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar).

Instrukcje

1
Połącz ricottę, 2 łyżki sera Asiago, 1 łyżkę natki pietruszki, 1 łyżkę szczypiorku, pieprz i 1 ząbek czosnku, starty, w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Doprowadzić 6 szklanki wody do wrzenia na dużej patelni; wymieszać z octem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj squash i cukinię; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Drenaż.
5
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kiełbasę; gotować 7 minut, mieszając do kruszonki. Wymieszać cebulę; gotować 8 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
7
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać grzyby; gotować 10 minut lub aż pieczarkowy płyn prawie wyparuje. Zmielić 5 ząbków czosnku; wymieszać z grzybami. Wymieszać w magazynie, bazylia, i marinara. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
GrzybyGrzyby
BazyliaBazylia
Mięso MieloneMięso Mielone
StadoStado
9
Aby zmontować lasagne, łyżka 1 szklanka mieszanki marinara na dnie 6-quart kuchenka elektryczna powolne. Top z makaronem 4, łamanie makaronu, aby dopasować kuchenkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
10
Warstwa połowa mieszaniny squasha, połowa mieszanki kiełbasy, i 1/4 Puchar ser fontina nad makaronem; top z 1 Puchar mieszaniny marinara. Ułóż 4 makaron nad mieszaniną marinara; top z mieszanką ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
MakaronyMakarony
Ser RicottaSer Ricotta
KiełbasaKiełbasa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
11
Posypać 1/4 szklanki fontina; top z pozostałą połowę mieszanki kiełbasy i pozostałą połowę mieszanki squasha. Ułóż pozostałe 4 makaron nad mieszaniną squasha; top z pozostałymi 1 1/2 filiżanki sosu i 1/4 filiżanki fontina. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SOSSOS
12
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
13
Posypać lasagne pozostałą 1/4 szklanki fontina i pozostałe 2 łyżki Asiago. Dusić na środkowym stojaku piekarnika przez 2 minuty lub aż ser lekko brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
Ser AsiagoSer Asiago
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PiekarnikPiekarnik
14
Posypać pozostałą 1 łyżką natki pietruszki i pozostałą 1 łyżką szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
15
Odstawić na 10 minut przed podaniem.

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncja sera Asiago, startego i podzielonego (ouncja sera Asiago, startego i podzielonego (o0(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniesolony kurczak (np. Swanson)niesolony kurczak (np. Swanson)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncje sera fontina, rozdrobnione i podzielone (ouncje sera fontina, rozdrobnione i podzielone (o1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii2(zima)posiekany świeży szczypiorek, podzielonyposiekany świeży szczypiorek, podzielony2(zima)posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, podzielonaposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, podzielona6ząbki czosnku, podzieloneząbki czosnku, podzielone12niegotowany makaron z lasagneniegotowany makaron z lasagne709Orzechy dowolne (posiekane)dolnosodowy sos marinara (np. Dell ' Amore)dolnosodowy sos marinara (np. Dell ' Amore)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula255Orzechy dowolne (posiekane)ser ricotta częściowo odtłuszczonyser ricotta częściowo odtłuszczony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa340Orzechy dowolne (posiekane)ogniwa kiełbasy włoskiej z indyka na gorąco, osłonki usunięteogniwa kiełbasy włoskiej z indyka na gorąco, osłonki usunięte298Orzechy dowolne (posiekane)Pakiety grzyby shiitake, łodygowe i pokrojone w plastryPakiety grzyby shiitake, łodygowe i pokrojone w plastry1Dużeżółty squash crookneck, pokrojony w plastry o grubości 1/4 calażółty squash crookneck, pokrojony w plastry o grubości 1/4 cala1Średnia żółta cebula, posiekanamakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali1Dużecukinię pokroić w plasterki o grubości 1/4 calacukinię pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 57 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn