Slow Cooker Kiełbasa Florentyna

Slow Cooker Kiełbasa Florentyna
Powolna parówka Florentyna wymaga z grubsza 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 140 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wolnoopalacz kiszona kapusta i kiełbasa, Kiełbasa z papryką, oraz Slow Cooker czerwona fasola i kiełbasa.

Instrukcje

1
Rozpyl wnętrze powolnej kuchenki z nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Na średniej patelni na średnim ogniu, pokruszyć i gotować kiełbasę, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść kiełbasę w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodać szpinak i grzyby. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
5
W małej misce ubić jajka i mleko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać mieszankę kiełbasy. Przykryć i gotować na niskim 4 do 6 godzin. Pięć minut przed podaniem, top z serem Cheddar. Odzyskać do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
KiełbasaKiełbasa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn