Slow Cooker Kiełbasa Florentyna
Powolna parówka Florentyna wymaga z grubsza 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 140 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wolnoopalacz kiszona kapusta i kiełbasa, Kiełbasa z papryką, oraz Slow Cooker czerwona fasola i kiełbasa.
Instrukcje
Rozpyl wnętrze powolnej kuchenki z nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Na średniej patelni na średnim ogniu, pokruszyć i gotować kiełbasę, aż brązowy.
Umieść kiełbasę w wolnej kuchence.
Dodać szpinak i grzyby. Wymieszać, aby połączyć.
W małej misce ubić jajka i mleko do wymieszania.
Wlać mieszankę kiełbasy. Przykryć i gotować na niskim 4 do 6 godzin. Pięć minut przed podaniem, top z serem Cheddar. Odzyskać do stopienia sera.