Slow-Cooker Indyk BBQ kanapki
Przepis Slow-Cooker Indyk BBQ kanapki jest gotowy w około 7 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 16. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Jeśli masz sól, kaiser rolls, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Indyk Dip Kanapki, Kanapki Z Indykiem Teriyaki, oraz Slow-Cooker Włoskie Kanapki Z Indykiem.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić indyka.
Posypać proszkiem chili i solą. W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem bułek; zalać indykiem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wyjąć indyka z wolnej kuchenki na deskę do krojenia.
Pokroić indyka w cienkie plasterki; wyrzucić kości. Wymieszać indyka z powrotem do sosu. Roladki napełnij indykiem i sosem.