Slow-Cooker Herbed Beef Stroganoff

Slow-Cooker Herbed Beef Stroganoff
Slow-Cooker Herbed Beef Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 41g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, makaron jajeczny, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Beef Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę, grzyby, cebulę, pieprz i granulki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
3
Około 20 minut przed podaniem ugotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Delikatnie wymieszać śmietanę i tymianek do odsączonego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
4
Mąkę posypać mieszanką wołową w kuchence; delikatnie wymieszać. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
5
Podawać mieszaninę wołowiny na makaron; top z pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
PomidorPomidor
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn