Slow Cooker gulasz wołowy IV

Slow Cooker gulasz wołowy IV
Slow Cooker gulasz wołowy IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mąkę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow-Cooker BBQ gulasz wołowy, oraz Gulasz Wołowy (Wolnostojący).

Instrukcje

1
Umieścić mięso w dużej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Połączyć 1/4 szklanki mąki z 1/2 łyżeczki soli; wlać do worka z mięsem i wstrząsnąć do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
MięsoMięso
SólSól
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać mięso duszone i gotować, aż równomiernie rumiane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
5
Przełożyć do wolnej kuchenki wraz z marchewką, ziemniakami, pietruszką i pieprzem. W małej misce wymieszać razem 2 szklanki wrzącej wody i suchą mieszankę zupy; wlać do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Zupa MixZupa Mix
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W tej samej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, aż zmiękną; usuń do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
7
Wlać czerwone wino na patelnię i wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki jedzenia na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia i wlać do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
9
Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować przez 6 godzin, lub do mięsa jest przetargu widelec. W małej misce lub filiżance wymieszać 2 łyżki mąki z 1/4 szklanki ciepłej wody. Wymieszać z gulaszem i gotować przez 15 minut, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
MięsoMięso
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn