Slow Cooker gulasz wołowy IV
Slow Cooker gulasz wołowy IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mąkę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow-Cooker BBQ gulasz wołowy, oraz Gulasz Wołowy (Wolnostojący).
Instrukcje
Umieścić mięso w dużej plastikowej torbie.
Połączyć 1/4 szklanki mąki z 1/2 łyżeczki soli; wlać do worka z mięsem i wstrząsnąć do pokrycia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso duszone i gotować, aż równomiernie rumiane na zewnątrz.
Przełożyć do wolnej kuchenki wraz z marchewką, ziemniakami, pietruszką i pieprzem. W małej misce wymieszać razem 2 szklanki wrzącej wody i suchą mieszankę zupy; wlać do wolnej kuchenki.
W tej samej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, aż zmiękną; usuń do powolnej kuchenki.
Wlać czerwone wino na patelnię i wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki jedzenia na dnie.
Zdjąć z ognia i wlać do wolnej kuchenki.
Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować przez 6 godzin, lub do mięsa jest przetargu widelec. W małej misce lub filiżance wymieszać 2 łyżki mąki z 1/4 szklanki ciepłej wody. Wymieszać z gulaszem i gotować przez 15 minut, lub aż zgęstnieje.