Slow Cooker gulasz wołowy Al la Catherine
Slow Cooker gulasz wołowy Al la Catherine wymaga z grubsza 8 godzin i 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 343 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.45 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz małe marchewki, przyprawy do pieprzu cytrynowego, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy.
Instrukcje
Na dno wolnej kuchenki włożyć mięso z gulaszu wołowego i masło. Włożyć cebulę, marchewkę, ziemniaki i liście laurowe na wołowinę.
Wymieszaj zupę pomidorową, wodę, sos stekowy i zupę cebulową wymieszaj w misce; wlej wołowinę i warzywa do powolnej kuchenki.
Posypać przyprawą pieprz cytrynowy na mieszaninie.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin.