Slow-cooker czarna fasola
Slow-cooker czarna fasola może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka szynki, ząbki czosnku, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Slow Cooker Czarna Fasola, Jak: Slow Cooker Czarna Fasola, oraz Slow Cooker Czarna Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę opłukać i posortować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Fasolę ułożyć na 6-qt. powolna kuchenka.
Dodaj wodę 2 cale powyżej fasoli; niech moczyć 8 godzin.
Odcedzić i spłukać. Powrót fasoli do powolnej kuchenki.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszyć boczek; dodać do powolnej kuchenki.
Podsmażyć cebulę, seler, i czosnek w gorących kapiących 7 do 8 protokół lub do miękkości. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać z szynką, kminkiem i mieloną papryką. Smażyć 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Wymieszać 1/2 bulionu szklanki kurczaka, i gotować 2 protokół, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni; dodać mieszaninę do powolnej kuchenki. Wymieszać z pozostałym bulionem z kurczaka i 1 szklanką wody.
Przykryć i gotować na wysokie 5 godzin lub niskie 8 godzin lub aż fasola będzie miękka.