Slow Cooker Clam Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać powolne Cooker Clam Chowder spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 33 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, marchewki, ziemniaków i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Manhattan Clam Chowder, Slow Cooker New England Clam Chowder, oraz Slow Cooker Manhattan Style Clam Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce odcedzić małże i zarezerwować sok.
Dodać wodę do soku w razie potrzeby do całkowitej 1 3/4 szklanki płynu. Przykryj małże i włóż do lodówki na później.
W wolnej kuchence połączyć boczek, ziemniaki, cebulę, marchewkę, zupę, zmielony czarny pieprz, odparowane mleko i zarezerwowany sok z małży z wodą. Przykryć i gotować przy niskim ustawieniu przez 9 do 11 godzin lub przy wysokim ustawieniu przez 4 do 5 godzin.
Dodać małże i gotować na wysokim ustawieniu przez kolejną godzinę.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.