Slow Cooker Brunswick Gulasz
Slow Cooker Brunswick gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 42g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Jeśli masz masło, czosnek, kukurydza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopalający Gulasz Z Kurczaka Brunswick, Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i gotować, aż cebula są miękkie i przezroczyste, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 45 do 60 sekund.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i sos pomidorowy. Napełnij puszkę sosu pomidorowego wodą i dodaj do kuchenki.
Dodać kurczaka, wieprzowinę, kukurydzę, masło i ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Włącz kuchenkę na wysoką i gotuj przez 4 godziny, lub gotuj na niską przez 8 godzin. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużym garnku o dużej wytrzymałości na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i gotować, aż cebula są miękkie i przezroczyste, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 45 do 60 sekund.
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i sos pomidorowy. Napełnij puszkę sosu pomidorowego wodą i dodaj do garnka.
Dodać kurczaka, wieprzowinę, kukurydzę, masło i ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do dusić i gotować odkryte, często mieszając, aż ziemniaki i masła są miękkie i mieszanina jest gęsta, o 45 protokół. Doprawić solą i pieprzem.