Slow-cooker Black Bean Enchiladas

Slow-cooker Black Bean Enchiladas
Slow-cooker Black Bean Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. 329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz paprykę, tortille 8", salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 1 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Slow Cooker Black Bean and Spin Enchiladas - 5 punktów, Slow Cooker czarna fasola, kukurydza i szpinak Enchiladas (z domowym sosem), oraz 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 1 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn