Slaw w stylu południowym z orzechami pekan i klon - Dijon Vinaigrette

Southern-Style Slaw z orzechami pekan i klon-Dijon Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1191 kalorii, 34g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 296 osób. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz olej roślinny, musztarda dijon, mieszanka coleslaw, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon, Klonowa fasolka szparagowa z boczkiem, kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem, oraz Brukselka z sosem musztardowym i klonowymi orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem musztardę Dijon, syrop klonowy, ocet, sól i pieprz. Powoli wlewaj olej do miski, stale ubijając.
Dodaj colesław, papryka, szalotki i posiekane pekan do miski i wrzucić z sosem. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut.