Slaw Burgers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Slaw hamburgery spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 210 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz pieprz, musztarda dijon, d coleslaw, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Hamburgery z kurczaka z grilla ze Slaw, Hamburgery z łososia z Cezar Slaw, oraz Grillowane burgery wieprzowe ze Slaw.
Instrukcje
Włożyć surówkę do dużej miski.
Połączyć majonez, ocet, cukier, musztardę i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszankę majonezu na coleslaw, rzucając dobrze płaszcz coleslaw. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Połączyć mieloną wołowinę, sos Worcestershire, cebula, i pozostałe 1/2 łyżeczka każda z soli i pieprzu. Podzielić na 8 równych porcji; kształtować każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Miejsce 1 burger patty na dolnej połowie każdej bułki; top każdy patty z 1/4 Puchar slaw.
Umieść górne połówki bułek na hamburgerach.