Skórki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Śmietaną Chrzanową

Skórki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Śmietaną Chrzanową
Skórki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem i śmietaną chrzanową mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka crème fraîche, koperek, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych, Wędzone Pstrągowe Skórki Ziemniaczane, oraz Wędzony Pstrąg Ze Śmietaną Chrzanową.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 39 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn