Skórki Ziemniaczane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać skór ziemniaczanych spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, olej canolan, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Skórki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Ziemniaki oczyścić i pozostawić do wyschnięcia. Ręcznikiem papierowym (lub po prostu rękami) natrzyj skórę ziemniaków 2 łyżkami oleju rzepakowego, aby były ładne i wilgotne.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia i piec, aż skóra będzie chrupiąca i ziemniaki będą miękkie, o 30 do 40 protokół.
Wyjmij patelnię i pozostaw do ostygnięcia, aż będziesz mógł obsłużyć ziemniaki.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Wyjmij wnętrzności, zostawiając trochę ziemniaków w skórkach. Roztopić masło z 2 łyżkami oleju rzepakowego, a następnie umyć zarówno zewnętrzną, jak i wewnętrzną część ziemniaków.
Wnętrze lekko posypać solą.
Ułóż połówki ziemniaków twarzą do dołu i wróć do piekarnika na 5 do 8 minut. Używając szczypiec, obróć ziemniaki i kontynuuj pieczenie, aż krawędzie ziemniaków zaczną się złotobrązować.
Posypać wnętrzności skórek ziemniaków cheddarem, a następnie posypać posiekanym boczkiem. Powrót do piekarnika na tyle długo, aby ser się stopił, około 3 do 4 minut.
Podawać natychmiast ze śmietaną i zieloną cebulką. Mniam!