Skórka Żurawinowo-Orzechowa

Skórka Żurawinowo-Orzechowa
Skórka żurawinowo-orzechowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 19 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka żurawiny, kawałków, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Z 2 Skórkami, Krem karmelowy ze skórką chlebową, oraz Garnki z dorsza z koprem biszkoptowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż każdy kawałek i naciśnij linie zagięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
Posypać 1 piecrust z pekan i żurawiny; top z pozostałym piecrust.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Zwiń w 14-calowy okrąg, uszczelniając razem kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Wytnij na żądane kształty za pomocą frezu od 2 do 3 cali.
5
Kształty ciasta układamy na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn