Skwarki wieprzowe z zieloną salsą (Chicharrones en Salsa Verde)

Skwarki wieprzowe z zieloną salsą (Chicharrones en Salsa Verde)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj skwarków wieprzowych z zieloną salsą (Chicharrones en Salsa Verde). Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 53g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka cebuli, czosnek, liście kolendry, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Zielona Oliwka Salsa Verde.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym rondlu umieścić pomidory, czosnek, cebulę i 3 szklanki wody na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć gotowane warzywa do blendera z liśćmi kolendry i 1 łyżeczką soli. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przed wymieszaniem, aż będzie gładka. (Zaparkuj płyn do gotowania na wypadek, gdybyś później potrzebował go do rozrzedzenia sosu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TomatillosTomatillos
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać salsę tomatillo i gotować, aż zmniejszy się lekko i zagęszczony, o 20 protokół. Doprawić 1/2 łyżeczki cukru, jeśli pomidory są zbyt cierpkie. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
TomatillosTomatillos
CukierCukier
SólSól
5
Dodać skwarki i mieszać do miękkości, o 3 protokół.
6
Przełożyć do miski, posypać posiekaną kolendrą i podawać z ciepłymi tortillami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Uwaga kucharza: skwarki wieprzowe (chicharrones) są sprzedawane na każdym rynku latynoskim i w niektórych zwykłych supermarketach. W rzeczywistości można je znaleźć na większości stacji benzynowych, ale są sprzedawane prawie jak chipsy ziemniaczane są sprzedawane; w małej torbie jako przekąska. Problem z nimi polega na tym, że są one ponad przyprawione i zapakowane w konserwanty, które nie pozwolą im odpowiednio zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki WieprzoweSkórki Wieprzowe
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn