Skurczone Głowy

Skurczone Głowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj skurczonych głów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, cebula, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skurczone Głowy, Skurczone główki jabłek w cydrze cytrusowym, oraz Gruszki Skurczone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: narzędzia Jack O ' Lantern, melon beler i bambusowe szaszłyki do tworzenia rysów twarzy
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Boczek pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Saute na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące.
5
Wyjąć boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżki kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podsmażyć cebulę w kapiących o 3 protokół i dodać czosnek. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta i zacznie brązowieć. Nie pozwól, aby czosnek brązowieje, w razie potrzeby zmniejsz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodać bułkę tartą i ugotowany boczek i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Za pomocą melon baler usuń rdzeń z jabłka, zaczynając od góry (koniec łodygi). Tylko kopać około połowy jabłka, aby usunąć rdzeń, nie idź całą drogę przez jabłko i na przeciwległy koniec. Powinieneś teraz mieć studnię w jabłku o szerokości 1 cala i głębokości 2 cali (w zależności od wielkości twojego jabłka). Nożem do parkowania ostrożnie wyrzeźb oczy, nos i usta z boku jabłka, tworząc twarz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Do schłodzonego nadzienia dodać parmezan, masło, musztardę i 1 łyżkę octu balsamicznego. Jabłka nadziewamy nadzieniem i wkładamy do naczynia do pieczenia, aby nie dotykały się. Dla najlepszych wyników mają rzeźbione twarze w kierunku zewnętrznej części naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
11
Szczotkować i skropić pozostałe 2 łyżki octu balsamicznego Na Zewnątrz jabłek, zwłaszcza wszelkie rysy twarzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
12
Piec od 1 do 1,5 godziny, aż jabłko będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn