Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Skrzydełka z kurczaka Buffalo może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 42 centów za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, olej, skrzydełka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój skrzydełka kurczaka na trzy sekcje; Odrzuć końcówki skrzydeł. Na patelni elektrycznej, ciepła 1 w. oleju do 375°. Skrzydła smażyć na oleju, kilka na raz, przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy soki z kurczaka będą czyste.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Tymczasem w małym rondlu rozpuść masło. Wymieszać z ostrym sosem i przyprawami.
Umieścić kurczaka w dużej misce; dodać sos i wrzucić do herbu.
Wyjąć na talerz z łyżką szczelinową.
Podawać z selerem naciowym i sosem ranczo w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.