Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo
Skrzydełka z kurczaka Buffalo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sos barbecue, sos pieprzowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każde skrzydło kurczaka w stawach, aby zrobić 3 kawałki; wyrzuć końcówkę.
Odciąć nadmiar skóry; wyrzucić.
Piekarnik nagrzać do 425º. Margarynę roztopić w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali, w piekarniku.
Wymieszaj mąkę, sól i pieprz w dużej, wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie.
Dodać kurczaka; szczelnie zamknąć worek. Wstrząsać, aż kurczak jest całkowicie pokryte mieszaniną mąki.
Piec odkryte 20 minut; włączyć kurczaka.
Wymieszaj sos barbecue, sos pieprzowy, przyprawę Cajun i kminek w średniej misce.
Polać kurczakiem; wymieszać aż do równomiernego polania sosem.
Piec odkryte 10 do 12 minut dłużej lub aż światło złoty brąz na zewnątrz i sok nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Podawać z dressingiem i selerem naciowym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.