Skorupki Makaronu Nadziewanego Pesto
Pesto nadziewane muszle makaronu może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, gałkę muszkatołową, twarożek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pesto Nadziewane Muszelki, Pesto Kurczak Nadziewane Muszle, oraz Kremowe Skorupki Nadziewane Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić szpinak i wcisnąć między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Połącz szpinak, sos Pesto, twarożek, 2 łyżki parmezanu, pieprz i gałkę muszkatołową; dobrze wymieszaj.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić. Stuff ser mieszankę równomiernie do gotowanych muszli.
Łyżka 1 filiżanka Herbed sos pomidorowy do 13 - x 9 - x 2-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Umieścić wypełnione muszle na sosie.
Na muszle wlać pozostały Herbed sos pomidorowy. Przykryć i piec w 375 przez 20 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałą 1 łyżką parmezanu.