Skordalia

Skordalia
Skordalia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 3 i koszty $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Spróbuj Skordalia, Orzech Skordalia, oraz Fasola Biała Skordalia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i powrócić do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ziemniaki, czosnek, ocet i oliwę rozgnieść maserem ziemniaczanym lub dużym widelcem. Kontynuuj mieszanie, aż wszystkie składniki zostaną dobrze wymieszane. Doprawić solą do smaku. Sos ten można podawać schłodzony lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn