Skate z grzybami w sosie perłowym

Skate z grzybami w sosie perłowym
Skate z grzybami w sosie perłowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 400 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka tureckiej lub, sól, marchew i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Skate z grzybami w sosie perłowym, Linguini z sosem z dzikich grzybów, oraz Dziki Sos Pieczarkowy Z Makaronem Pełnoziarnistym, Rukolą I.

Instrukcje

1
Dobrze umyć posiekany por w misce z zimną wodą, mieszając go, następnie wyjąć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzać olej w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć por, marchew, cebula, i ząbek czosnku, często mieszając, aż warzywa są miękkie i dobrze rumiane, o 10 protokół. Wymieszać w wine i deglaze rondel przez gotowanie, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać wodę, sos sojowy, pietruszka, tymianek, liść laurowy, i borowiki i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
4
Wlać przez sito o drobnych oczkach do szklanej miary, lekko naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Przełożyć do małego rondla. Jeśli masz więcej niż 3/4 szklanki, gotować napięty płyn kilka minut, aby zmniejszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1
Masło i olej ciepła w 10-calowej patelni ciężkiej, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć grzyby z solą i pieprzem, mieszając, aż po prostu miękkie i złocisty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać seler i podsmażyć, aż jasnozielony i chrupiący-przetargu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Zdjąć z ognia i ogrzać, przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1
Wywar na wolnym ogniu, następnie zdjąć z ognia i wymieszać z tapioką.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2
Odstawić, przykryty, 10 do 15 minut.
3
Podczas gdy sos stoi, wymieszać mąkę i curry w płytkiej misce. Rybę osuszyć i posypać solą i pieprzem, następnie pogłębiać w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar i przenosząc na talerz jako pogłębiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć ryby, obracając się raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 5 łącznie minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podgrzać sos, następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Podawać rybę z podsmażonymi grzybami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną.
1
Bulion (bez tapioki) można zrobić 2 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1( bakłażany)marchewka posiekanamarchewka posiekana1żebro selera, cienko pokrojone po przekątnejżebro selera, cienko pokrojone po przekątnej0Batoniki toffi HeathBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę11 łyżka suszonego oreganopokruszone suszone borowikipokruszone suszone borowiki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1świeża gałązka pietruszki płaskiejświeża gałązka pietruszki płaskiej22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemieszane świeże grzyby, takie jak ostrygi i kurki, przycięte i podzielone na połowę wzdłuż lub ćwiartowane, jeśli są dużemieszane świeże grzyby, takie jak ostrygi i kurki, przycięte i podzielone na połowę wzdłuż lub ćwiartowane, jeśli są duże1ząbek czosnkuząbek czosnku1małepor (tylko białe i bladozielone części), posiekanypor (tylko białe i bladozielone części), posiekany12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula posiekanacebula posiekana11 łyżka suszonego oreganoszybkie gotowanie tapiokiszybkie gotowanie tapioki1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilet skate, o połowę przekrojony w poprzek, jeśli jest dużyfilet skate, o połowę przekrojony w poprzek, jeśli jest duży1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1gałązka świeżego tymiankugałązka świeżego tymianku1Turecki lub 1/2 Kalifornijskiego liścia laurowegoTurecki lub 1/2 Kalifornijskiego liścia laurowego22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolonemasło niesolone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka mieszanki przypraw Sazon1 łyżeczka mieszanki przypraw Sazon

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn