Simple Minestrone

Simple Minestrone
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojego pudełka z przepisami, Simple Minestrone może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 2. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 235 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, ząbek czosnku, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 65%. Podobne przepisy to Prosta Kiełbasa Minestrone, Prosty i obfity makaron Minestrone, oraz Bulion warzywny i Minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręcznik papierowy. W kroplówkach smaż kiełbasę, cebulę i czosnek przez 3 minuty. Dodaj marchewkę i seler. Gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej lub do momentu, gdy kiełbasa lekko się zrumieni; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj bulion, pomidory, sok pomidorowy, cukinię i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do miękkości warzyw. Dodaj fasolę i makaron; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Posyp parmezanem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Minestrone można łączyć z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Luiano Chianti Classico Riserva z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Bogate, strukturalne wino o złożonym bukiecie z aromatami dojrzałych czerwonych wiśni i fiołków, a następnie nutami skóry i białego pieprzu. Fermentowane w stali nierdzewnej wino spoczywa przez 10 miesięcy, zanim zostanie przeniesione do beczek z francuskiego i amerykańskiego dębu, gdzie leżakuje przez 12 miesięcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn