Siedmiowarstwowe Ukąszenia Łososia

Siedmiowarstwowe Ukąszenia Łososia
Ten przepis służy 48 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Mieszanka soli, sok z cytryny, Owalny chleb pumpernikielowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 7 Warstw Bitty Bites, Warstwa wędzonego łososia, oraz Ukąszenia Łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, skórkę, sok z cytryny, szczypiorek, sól i pieprz. Ułóż kromki chleba, a następnie przyciąć, aby utworzyć 4 prostokąty 1/4 o 3 1/4 cala. Ułóż prostokąty w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
ChlebChleb
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Każdy z nich posmarować 1 czubatą łyżką masy serowej i przykryć cienką warstwą wędzonego łososia (pokrojonego tak, aby pasował do nożyc kuchennych). Z sera i łososia uformować 1 warstwę, a następnie polać pozostałym serem. Przyciąć krawędzie, aby uzyskać jednolite i schłodzić prostokąty na talerzu, aż wierzchołki będą twarde, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
SerSer
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Pokrój prostokąty na 8 (1 1/2 na 1 cal) kawałków, a następnie u góry każdego kawałka zaokrągloną 1/4 łyżeczki ikry.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn