Siedmiowarstwowa Sałatka Z Makaronem

Siedmiowarstwowa Sałatka Z Makaronem
Siedmiowarstwowa Sałatka z makaronem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, brokuły, makaron farfalle i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 7 Warstwowa Sałatka Z Makaronem, Siedmiowarstwowa Sałatka Z Makaronem, oraz Sałatka Makaronowa 7-Warstwowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Brokuły umieść we wrzącej wodzie. Przykryć i gotować 1 minutę; odcedzić. Natychmiast spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
WodaWoda
3
Podczas gotowania makaronu, warstw pomidory, brokuły, papryka i cebula w szklanej misce 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BrokułyBrokuły
PomidorPomidor
CebulaCebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W średniej misce wymieszaj majonez, jogurt, cukier i curry. Wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
MajonezMajonez
JogurtJogurt
MakaronyMakarony
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Makaron warstw równomiernie na cebuli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać serem. Wierzch z boczkiem i pietruszką. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin przed podaniem, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn