Shrimp Pad Thai
The recipe Shrimp Pad Thai może zaspokoić swoje azjatyckie pragnienie w o 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 530 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, czosnek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Single-Girl Melty Chocolate Peanut Butter Cake jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce moczyć makaron w zimnej wodzie przez 15 minut; odcedzić. Makaron przykryć gorącą wodą i moczyć przez 15 minut; odcedzić. Spłukać zimną wodą, odsączyć i odstawić.
Rozgrzać olej w woku lub dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 protokół.
Dodaj krewetki, i gotować, aż różowy. Wymieszać z ketchupem, sosem rybnym, cukrem, sokiem z cytryny i octem.
Wlać ubite jajko i gotować bez mieszania, aż jajko zostanie częściowo ustawione.
Dodaj odsączony makaron, 1/4 kiełki fasoli funta, i 1/2 szklanki orzeszków ziemnych.
Wymieszać podczas gotowania, aż makaron będzie miękki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.