Shortcake z Mascarpone i Brandowanymi morelami
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śliwkowe migdały, pojedyncze biszkopty deserowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Prażone morele z Mascarpone i pistacjami, Grillowany Ser Z Mascarpone, Morelami I Czekoladą, oraz Figi nadziewane Mascarpone lub morele z Amaretto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić ser mascarpone do poluzowania.
Dodaj połowę pojemnika z ubitą polewą, ekstrakt z migdałów, sól i skórkę z cytryny. Wymieszać, aby połączyć.
Napełnij każdy biszkopt mieszanką serową. W małym rondlu na dużym ogniu połącz zarezerwowany syrop morelowy i brandy, zmniejsz do zgęstnienia.
Dodać połówki moreli. Łyżka mieszanki moreli na każdym biszkopcie.
Udekoruj pozostałą bitą polewą i prażonymi migdałami.
UWAGA: Jeśli biszkopty nie są dostępne, użyj pokrojonego ciasta funta.