Shortbread Caramel Brownie Bars
Shortbread Caramel Brownie Bars może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 65 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Espresso-shortbread Brownie Bars, Espresso-Shortbread Brownie Bars, oraz Peanut Butter Caramel Shortbread Bars {millionaire bars}.
Instrukcje
Pokrój 1 szklankę masła na kawałki. W misce robota kuchennego, połączyć 2 szklanki mąki, 1/2 szklanki cukru, skrobia kukurydziana, i kawałki masła. Wirować, aż ciasto się połączy. Naciśnij równomiernie na dnie maślanej 9-na 13-calowej patelni do pieczenia.
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 325, aż top będzie suchy i dopiero zacznie brązowieć, około 25 minut.
Niech ostygnie całkowicie.
W międzyczasie rozpakuj karmelki i umieść w bezpiecznej dla mikrofali misce z mlekiem. Gotować w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%) przez 1 minutę. Wymieszaj mieszaninę, następnie gotuj i mieszaj w odstępach 30 sekund, aż stopią się i będą gładkie, o 3 minuty dłużej.
Rozprowadzić mieszaninę karmelu równomiernie na ostudzonej skórce i schłodzić do jędrności, około 20 minut.
W dużej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody (dno miski nie powinno dotykać wody), wymieszać czekoladę i pozostałe 1/2 szklanki masła często aż do stopienia i gładkie.
Usuń miskę z wody i, z trzepaczką lub mikserem na średniej prędkości, ubić w pozostałych 3/4 szklanki cukru, jajka, i wanilii, aż dobrze wymieszane. Wymieszać pozostałą 1/2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli, aż dobrze wymieszane.
Wlej mieszaninę czekolady na warstwę karmelu i użyj noża lub szpatułki, aby rozprowadzić poziom, całkowicie pokrywając karmel.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż Drewniany szaszłyk włożony do warstwy czekolady wyjdzie czysty, 35 do 40 minut.
Niech ostygnie całkowicie, a następnie pokroić na 24 batony.