Shooter ' s Steak Sandwich

Shooter ' s Steak Sandwich
Shooter ' s Steak Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 26g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz sól, szalotki, pieczarki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapka z indykiem, boczkiem i brokułami Rabe, Kanapka z pieczonym warzywem i kozim serem, oraz Pieczona kanapka w stylu kaczki z marynowaną marchewką, daikonem, ogórkiem i sosem Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i 1/2 łyżka masła w dużej patelni na dużym ogniu; saute grzyby ze szczyptą soli w oleju i masła, aż grzyby uwolnienia ich cieczy i cieczy odparowuje, 8 do 10 protokół. Zrobić dobrze w środku grzybów i roztopić pozostałą 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Saute szalotki w gorącym maśle, aż przezroczyste, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Szalotki wymieszać z grzybami i nadal gotować, ciągle mieszając, aż grzyby będą rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4
Wlać brandy do grzybów; saute aż alkohol gotuje off, 1 do 2 Więcej minut. Wyłączyć ogień i doprawić pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem. Odstawić mieszaninę grzybową do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
AlkoholAlkohol
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wymieszać musztardę Dijon, chrzan i majonez na gładką masę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
25% bochenka chleba kroimy na plasterki, aby uformować pokrywkę i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
7
Wyjmij wewnętrzny chleb z bochenka, aby utworzyć dużą miskę na chleb o grubych bokach 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozłóż sos musztardowy Dijon na całym wnętrzu Miski na chleb i pod pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Funt każdy stek się na powierzchni roboczej do około tej samej średnicy, jak wewnątrz miski na chleb, za pomocą młotka do mięsa. Steki obficie przyprawiamy z obu stron solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu, aż olej prawie się pali. Steki Sear w gorącej patelni tylko do rumiane i wnętrze jest pożądany stopień doneness, o 2 minut na stronie dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Usuń steki na talerz, pozostawiając kapieli patelni na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Wlać wodę do patelni i rozpuścić rumiane kawałki żywności i soki stek do wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż kapanie zmniejszy się do około 2 łyżki stołowe, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
13
Do grzybów wlać kapiele z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
Umieść rumiany stek na dnie miski na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Rozprowadzić nadzienie grzybowe na steku, dobrze go zapakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
16
W razie potrzeby umieścić plastry pasztetu na nadzieniu grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
17
Drugi stek umieścić w misce na pasztecie; na misce umieścić przygotowaną pokrywkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Owinąć Bochenek luźno w folię plastikową, a następnie folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
19
Umieść na patelni z prześcieradłami, umieść na górze inną patelnię z prześcieradłami i zważyć górną patelnię z ciężkimi garnkami, puszkami z jedzeniem lub jakimkolwiek ciężkim, stabilnym przedmiotem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
20
Umieść kanapkę w lodówce i naciśnij przez co najmniej 6 godzin (najlepiej przez noc).
21
Rozpakuj bochenek chleba i pokrój kanapkę w kliny do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn