Shooter ' s Steak Sandwich

Shooter ' s Steak Sandwich
Shooter ' s Steak Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 26g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz sól, szalotki, pieczarki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapka z indykiem, boczkiem i brokułami Rabe, Kanapka z pieczonym warzywem i kozim serem, oraz Pieczona kanapka w stylu kaczki z marynowaną marchewką, daikonem, ogórkiem i sosem Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i 1/2 łyżka masła w dużej patelni na dużym ogniu; saute grzyby ze szczyptą soli w oleju i masła, aż grzyby uwolnienia ich cieczy i cieczy odparowuje, 8 do 10 protokół. Zrobić dobrze w środku grzybów i roztopić pozostałą 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Saute szalotki w gorącym maśle, aż przezroczyste, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Szalotki wymieszać z grzybami i nadal gotować, ciągle mieszając, aż grzyby będą rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Wlać brandy do grzybów; saute aż alkohol gotuje off, 1 do 2 Więcej minut. Wyłączyć ogień i doprawić pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem. Odstawić mieszaninę grzybową do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
AlkoholAlkohol
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wymieszać musztardę Dijon, chrzan i majonez na gładką masę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
25% bochenka chleba kroimy na plasterki, aby uformować pokrywkę i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
7
Wyjmij wewnętrzny chleb z bochenka, aby utworzyć dużą miskę na chleb o grubych bokach 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Rozłóż sos musztardowy Dijon na całym wnętrzu Miski na chleb i pod pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Funt każdy stek się na powierzchni roboczej do około tej samej średnicy, jak wewnątrz miski na chleb, za pomocą młotka do mięsa. Steki obficie przyprawiamy z obu stron solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu, aż olej prawie się pali. Steki Sear w gorącej patelni tylko do rumiane i wnętrze jest pożądany stopień doneness, o 2 minut na stronie dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Usuń steki na talerz, pozostawiając kapieli patelni na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Wlać wodę do patelni i rozpuścić rumiane kawałki żywności i soki stek do wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż kapanie zmniejszy się do około 2 łyżki stołowe, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Do grzybów wlać kapiele z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Umieść rumiany stek na dnie miski na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Rozprowadzić nadzienie grzybowe na steku, dobrze go zapakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
16
W razie potrzeby umieścić plastry pasztetu na nadzieniu grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
17
Drugi stek umieścić w misce na pasztecie; na misce umieścić przygotowaną pokrywkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
18
Owinąć Bochenek luźno w folię plastikową, a następnie folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
19
Umieść na patelni z prześcieradłami, umieść na górze inną patelnię z prześcieradłami i zważyć górną patelnię z ciężkimi garnkami, puszkami z jedzeniem lub jakimkolwiek ciężkim, stabilnym przedmiotem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
20
Umieść kanapkę w lodówce i naciśnij przez co najmniej 6 godzin (najlepiej przez noc).
21
Rozpakuj bochenek chleba i pokrój kanapkę w kliny do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn