Shooter ' s Steak Sandwich
Shooter ' s Steak Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 26g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz sól, szalotki, pieczarki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapka z indykiem, boczkiem i brokułami Rabe, Kanapka z pieczonym warzywem i kozim serem, oraz Pieczona kanapka w stylu kaczki z marynowaną marchewką, daikonem, ogórkiem i sosem Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i 1/2 łyżka masła w dużej patelni na dużym ogniu; saute grzyby ze szczyptą soli w oleju i masła, aż grzyby uwolnienia ich cieczy i cieczy odparowuje, 8 do 10 protokół. Zrobić dobrze w środku grzybów i roztopić pozostałą 1/2 łyżki masła.
Saute szalotki w gorącym maśle, aż przezroczyste, 2 do 3 protokół.
Szalotki wymieszać z grzybami i nadal gotować, ciągle mieszając, aż grzyby będą rumiane.
Wlać brandy do grzybów; saute aż alkohol gotuje off, 1 do 2 Więcej minut. Wyłączyć ogień i doprawić pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem. Odstawić mieszaninę grzybową do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Wymieszać musztardę Dijon, chrzan i majonez na gładką masę w małej misce.
25% bochenka chleba kroimy na plasterki, aby uformować pokrywkę i odstawiamy na bok.
Wyjmij wewnętrzny chleb z bochenka, aby utworzyć dużą miskę na chleb o grubych bokach 1/2 cala.
Rozłóż sos musztardowy Dijon na całym wnętrzu Miski na chleb i pod pokrywką.
Funt każdy stek się na powierzchni roboczej do około tej samej średnicy, jak wewnątrz miski na chleb, za pomocą młotka do mięsa. Steki obficie przyprawiamy z obu stron solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu, aż olej prawie się pali. Steki Sear w gorącej patelni tylko do rumiane i wnętrze jest pożądany stopień doneness, o 2 minut na stronie dla średnich.
Usuń steki na talerz, pozostawiając kapieli patelni na patelni.
Wlać wodę do patelni i rozpuścić rumiane kawałki żywności i soki stek do wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż kapanie zmniejszy się do około 2 łyżki stołowe, o 5 protokół.
Do grzybów wlać kapiele z patelni.
Umieść rumiany stek na dnie miski na chleb.
Rozprowadzić nadzienie grzybowe na steku, dobrze go zapakować.
W razie potrzeby umieścić plastry pasztetu na nadzieniu grzybowym.
Drugi stek umieścić w misce na pasztecie; na misce umieścić przygotowaną pokrywkę chleba.
Owinąć Bochenek luźno w folię plastikową, a następnie folię aluminiową.
Umieść na patelni z prześcieradłami, umieść na górze inną patelnię z prześcieradłami i zważyć górną patelnię z ciężkimi garnkami, puszkami z jedzeniem lub jakimkolwiek ciężkim, stabilnym przedmiotem.
Umieść kanapkę w lodówce i naciśnij przez co najmniej 6 godzin (najlepiej przez noc).
Rozpakuj bochenek chleba i pokrój kanapkę w kliny do serwowania.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.