Shiitake-imbirowa Sałatka makaronowa z Radicchio

Shiitake-imbirowa Sałatka makaronowa z Radicchio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki z makaronem Shiitake-imbir z Radicchio. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, czosnku i imbiru, makaron farfalle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Shiitake z sezamowo-imbirowym winegretem, Radicchio-Sałatka Z Makaronem, oraz Sałatka Endive z Pastanem i Radicchio.

Instrukcje

1
W 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać makaron i gotować do miękkości do ugryzienia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Odcedzić, spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
W międzyczasie pokroić grzyby pospolite i shiitake na nieregularne kawałki. Na 12-calowej patelni lub 14-calowym woku na średnim ogniu rozpuść 1 łyżkę masła z oliwą z oliwek. Gdy masło jest spienione, dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Posypać solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż grzyby są lekko rumiane, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Dodaj pozostałą łyżkę masła do patelni. Po rozpuszczeniu dodaj czosnek i imbir i mieszaj do pachnącego, 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj radicchio i edamame i mieszać, aż radicchio zwiędnie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
8
Zdjąć z ognia.
9
W dużej misce, whisk ocet, musztarda, i sos sojowy, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodać mieszankę makaronu i grzybów i delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
11
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
12
Podawać na ciepło lub ostudzić do temperatury pokojowej; top z ogolonym parmezanem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn