Shiitake-imbirowa Sałatka makaronowa z Radicchio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki z makaronem Shiitake-imbir z Radicchio. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, czosnku i imbiru, makaron farfalle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Shiitake z sezamowo-imbirowym winegretem, Radicchio-Sałatka Z Makaronem, oraz Sałatka Endive z Pastanem i Radicchio.
Instrukcje
W 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować do miękkości do ugryzienia, o 10 protokół.
Odcedzić, spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
W międzyczasie pokroić grzyby pospolite i shiitake na nieregularne kawałki. Na 12-calowej patelni lub 14-calowym woku na średnim ogniu rozpuść 1 łyżkę masła z oliwą z oliwek. Gdy masło jest spienione, dodać grzyby.
Posypać solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż grzyby są lekko rumiane, 4 do 5 minut.
Dodaj pozostałą łyżkę masła do patelni. Po rozpuszczeniu dodaj czosnek i imbir i mieszaj do pachnącego, 1 minuty.
Dodaj radicchio i edamame i mieszać, aż radicchio zwiędnie, 1 do 2 protokół.
W dużej misce, whisk ocet, musztarda, i sos sojowy, aż połączone.
Dodać mieszankę makaronu i grzybów i delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać na ciepło lub ostudzić do temperatury pokojowej; top z ogolonym parmezanem tuż przed podaniem.