Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki z makaronem Shiitake-imbir z Radicchio. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, czosnku i imbiru, makaron farfalle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Shiitake z sezamowo-imbirowym winegretem, Radicchio-Sałatka Z Makaronem, oraz Sałatka Endive z Pastanem i Radicchio.
Instrukcje
1
W 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać makaron i gotować do miękkości do ugryzienia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Odcedzić, spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W międzyczasie pokroić grzyby pospolite i shiitake na nieregularne kawałki. Na 12-calowej patelni lub 14-calowym woku na średnim ogniu rozpuść 1 łyżkę masła z oliwą z oliwek. Gdy masło jest spienione, dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)