Sfincione (sycylijska Pizza noworoczna z bułką tartą, cebulą i Caciocavallo)

Sfincione (sycylijska Pizza noworoczna z bułką tartą, cebulą i Caciocavallo)
Przepis Sfincione (sycylijska Pizza noworoczna z bułką tartą, cebulą i Caciocavallo) jest gotowy w ciągu około 24 godzin i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4528 kalorii, 146g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 132 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz filety z sardeli, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pizza sycylijska (sfincione), Makaron sardynki po sycylijsku z bułką tartą, oraz Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj mąkę, sól i drożdże do dużej miski i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj oliwę z oliwek i wodę i mieszaj drewnianą łyżką, aż nie pozostanie sucha mąka. Ciasto będzie dość mokre. Nie dodawać więcej mąki. Przykryć miskę szczelnie folią i umieścić w lodówce co najmniej 12 godzin i do 3 dni. Podczas fermentacji ciasta, zrobić bułkę tartą i sos (oba mogą być wykonane przed).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Przygotuj bułkę tartą: Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Rozłóż kromki chleba na obramowanej blasze do pieczenia i piecz do całkowitego wyschnięcia, około 30 minut. Przełóż chleb na szorstkie kawałki rękami, a następnie przenieś do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Dodać oliwę z oliwek i ser i przetworzyć na drobny proszek. Odstawić do użycia. Bułkę tartą można przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1
Rozgrzać oliwę z oliwek i cebulę na dużej patelni smażonej na średnim ogniu, aż skwierczą. Nadal gotować, często mieszając, aż cebula będzie głęboko złoty kolor, w sumie około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać oregano, płatki czerwonej papryki i anchois i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
SardeleSardele
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3
Dodaj pomidory i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć do najniższego możliwego ciepła i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż głęboki czerwony, bogaty, i gruby, o 30 protokół. Doprawić do smaku solą i odstawić. Sos można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Gotowy do montażu, umieścić kamień do pieczenia bezpośrednio na dnie piekarnika i rozgrzać piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wlać połowę oleju w dolnej części aluminiowej blachy do pieczenia. Ostrożnie wyjmij ciasto z miski i uformuj je w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Na wierzch wlać pozostały olej i pokryć dłońmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej przez 2 godziny. Ciasto powinno się rozłożyć, aby w większości wypełnić patelnię. Delikatnie rozciągnij i ukształtuj go, aby wypełnić do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Niech wzrosną kolejne 30 minut.
9
Ostrożnie rozprowadź obfitą warstwę sosu w granicach 1/4 cala krawędzi ciasta, uważając, aby nie opróżnić ciasta nadmiernie (może nie być potrzebny cały sos). Sos będzie się lepiej rozprzestrzeniać, jeśli najpierw dojdzie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
10
Dodać warstwę startego sera. Top całej górnej powierzchni z tandetne bułki tartej (może nie trzeba wszystkie okruchy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
12
Piec bezpośrednio na kamieniu, aż góra będzie złotobrązowa, a dół jest ostry i bąbelkowy, gdy zaglądasz metalową szpatułką, około 25 minut, obracając się raz w połowie gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
13
Wyjąć z patelni za pomocą cienkiej metalowej szpatułki i przenieść na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn