Sfincione (sycylijska Pizza noworoczna z bułką tartą, cebulą i Caciocavallo)
Przepis Sfincione (sycylijska Pizza noworoczna z bułką tartą, cebulą i Caciocavallo) jest gotowy w ciągu około 24 godzin i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4528 kalorii, 146g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 132 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz filety z sardeli, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pizza sycylijska (sfincione), Makaron sardynki po sycylijsku z bułką tartą, oraz Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj mąkę, sól i drożdże do dużej miski i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj oliwę z oliwek i wodę i mieszaj drewnianą łyżką, aż nie pozostanie sucha mąka. Ciasto będzie dość mokre. Nie dodawać więcej mąki. Przykryć miskę szczelnie folią i umieścić w lodówce co najmniej 12 godzin i do 3 dni. Podczas fermentacji ciasta, zrobić bułkę tartą i sos (oba mogą być wykonane przed).
Rozłóż kromki chleba na obramowanej blasze do pieczenia i piecz do całkowitego wyschnięcia, około 30 minut. Przełóż chleb na szorstkie kawałki rękami, a następnie przenieś do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Dodać oliwę z oliwek i ser i przetworzyć na drobny proszek. Odstawić do użycia. Bułkę tartą można przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Rozgrzać oliwę z oliwek i cebulę na dużej patelni smażonej na średnim ogniu, aż skwierczą. Nadal gotować, często mieszając, aż cebula będzie głęboko złoty kolor, w sumie około 20 minut.
Dodać oregano, płatki czerwonej papryki i anchois i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sardele
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3
Dodaj pomidory i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć do najniższego możliwego ciepła i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż głęboki czerwony, bogaty, i gruby, o 30 protokół. Doprawić do smaku solą i odstawić. Sos można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Gotowy do montażu, umieścić kamień do pieczenia bezpośrednio na dnie piekarnika i rozgrzać piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wlać połowę oleju w dolnej części aluminiowej blachy do pieczenia. Ostrożnie wyjmij ciasto z miski i uformuj je w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Na wierzch wlać pozostały olej i pokryć dłońmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej przez 2 godziny. Ciasto powinno się rozłożyć, aby w większości wypełnić patelnię. Delikatnie rozciągnij i ukształtuj go, aby wypełnić do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Ostrożnie rozprowadź obfitą warstwę sosu w granicach 1/4 cala krawędzi ciasta, uważając, aby nie opróżnić ciasta nadmiernie (może nie być potrzebny cały sos). Sos będzie się lepiej rozprzestrzeniać, jeśli najpierw dojdzie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
10
Dodać warstwę startego sera. Top całej górnej powierzchni z tandetne bułki tartej (może nie trzeba wszystkie okruchy).
Piec bezpośrednio na kamieniu, aż góra będzie złotobrązowa, a dół jest ostry i bąbelkowy, gdy zaglądasz metalową szpatułką, około 25 minut, obracając się raz w połowie gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
13
Wyjąć z patelni za pomocą cienkiej metalowej szpatułki i przenieść na deskę do krojenia.