Sfermentowana Salsa Verde

Sfermentowana Salsa Verde
Sfermentowana Salsa Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól morską, mieloną kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 120 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Sfermentowana Salsa Pomidorowa, oraz Sfermentowana Zielona Salsa Chile są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz pomidory, jalapeos, czosnek, kolendra, kolendra, sok z limonki i sól morską w maszynce i proces na wysokiej, aż utworzą jednolity SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
TomatillosTomatillos
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Salsę przełożyć do słoika wielkości kufla i szczelnie zamknąć. Fermentować w temperaturze pokojowej przez co najmniej 3 dni i do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
3
Podawać natychmiast lub przełożyć do lodówki, gdzie utrzyma się do 3 miesięcy.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Salsa Verde świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i musującym rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W120 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn