Sfermentowana Salsa Verde
Sfermentowana Salsa Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól morską, mieloną kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 120 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Sfermentowana Salsa Pomidorowa, oraz Sfermentowana Zielona Salsa Chile są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz pomidory, jalapeos, czosnek, kolendra, kolendra, sok z limonki i sól morską w maszynce i proces na wysokiej, aż utworzą jednolity SOS.
Salsę przełożyć do słoika wielkości kufla i szczelnie zamknąć. Fermentować w temperaturze pokojowej przez co najmniej 3 dni i do 5 dni.
Podawać natychmiast lub przełożyć do lodówki, gdzie utrzyma się do 3 miesięcy.