Sezamowe Roladki z łososia z wasabi Mayo

Sezamowe Roladki z łososia z wasabi Mayo
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól i pieprz, shichimi-togarashi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łosoś sezamowy z majonezem Wasabi, Soboty z Rachael Ray-hamburgery z łososiem z imbirem Wasabi Mayo, oraz Sezamowy Pieczony łosoś z majonezem Wasabi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj majonez wasabi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WasabiWasabi
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2
Wymieszać wasabi i maynaisse razem w małej misce. Odstawić.Przygotować bułki z łososiem. Używając bardzo ostrego noża, pokrój każdy filet, aby stworzyć jeden kawałek około 2 cali na 8 cali i około ½ cala grubości. Aby osiągnąć ten początek z najcieńszej strony filetu i przeciąć horyzontalnie przez mięso, dbając o to, aby jeden koniec był nienaruszony, jest to butterflying.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
WasabiWasabi
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłóż filet i obróć. Doprawić solą i pieprzem. Następnie rozprowadzić około ½ łyżeczki wasabi mayo na całej długości. Ciasno zwinąć filet zaczynając od najcieńszego końca. Zabezpiecz rolkę zamkniętą za pomocą 1 lub 2 drewnianych wykałaczek. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WasabiWasabi
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
4
Podgrzać nieprzywierającą lub żeliwną patelnię na średnim ogniu do gorąca, jeśli martwisz się o przyklejenie, Dodaj do patelni najmniejszą ilość oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Na mały talerz wlać nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
6
Umieścić roladę łososia w stosie nasion dokładnie płaszcz dno, dodać kilka koktajli shichimi-togarashi, jeśli używasz. Powtórz proces po drugiej stronie. Przenoszenie każdej rolki na gorącą patelnię, gdy zostanie pokryta.Gotować roladki łososia, aż nieprzezroczyste prawie w połowie, 4 lub 5 protokół. Odwróć je i gotować, aż kolejne 4 lub 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjmij je z patelni i pozwól im odpocząć kilka chwil podczas przygotowywania sauce.In mała miska wymieszać sos sojowy i ocet ryżowy razem. Podzielić tę mieszaninę równomiernie na dnie 4 płytkie miski lub obramowane płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieść jedną roladę łososia na środku i umieść łyżkę pozostałego majonezu wasabi obok każdej rolady łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
WasabiWasabi
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn