Sezam Parmezan Cukinia
Sezam parmezan cukinia może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka pieprzu cayenne, sól czosnkowa, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Krakersy Sezamowe Z Parmezanem, oraz Cukinia Parzona Sezamem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce, wrzucić cukinię z oliwą z oliwek, olej sezamowy, nasiona sezamu, parmezan, pieprz cayenne, i sól czosnkowa.
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.