Sezam Parmezan Cukinia

Sezam Parmezan Cukinia
Sezam parmezan cukinia może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka pieprzu cayenne, sól czosnkowa, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Krakersy Sezamowe Z Parmezanem, oraz Cukinia Parzona Sezamem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wrzucić cukinię z oliwą z oliwek, olej sezamowy, nasiona sezamu, parmezan, pieprz cayenne, i sól czosnkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn