Serowy Szpinak Lasagne Roll-Ups
Przepis tandetny szpinak lasagne Roll-up może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, twarożek, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. gotować makaron lasagne zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; spłukać gorącą wodą.
Tymczasem w 10-calowej patelni, gotować mielony indyk i czosnek na średnim ogniu, często mieszając, aż indyk nie będzie już różowy; odcedzić, jeśli to konieczne. Wymieszać z sosem do makaronu, włoską przyprawą i koprem włoskim. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu około 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
W małej misce wymieszaj ser ricotta, marchewkę, szpinak i białka.
Spread każdy gotowany makaron lasagne z hojnym 1/4 Puchar szpinak napełniania w ciągu 1 cala jednego krótkiego końca.
Zwinąć mocno w kierunku niewypełnionego końca.
Rezerwa 1 1/2 szklanki sosu. W ungreased 12x8-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, wlać pozostały sos. Ułóż roll-upy, szew w dół, w sosie.
Przykryć szczelnie folią; piec 30 do 40 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Posypać serem mozzarella; piec 3 do 5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.